"Banii nu vor face decat sa accentueze caracterul pe care il ai deja"

   Cu totii cred ca ne intrebam si suntem curiosi sa aflam, de ce oamenii bogati au mai mult succes financiar decat noi. Ce formula folosesc pentru a reusi in viata. Ce fac, ce gandesc si in special, cum procedeaza ei?
In acest articol am sa enumar cateva dintre aceste lucuri.



   Esti constient ca iti construiesti singur propriul succes financiar si ca esti singurul responsabil pentru bogatia si bunastarea ta?
   Trebuie sa fim constienti de aceste lucruri. Sa nu mai traim pe post de victima si sa nu mai dam vina pe altii pentru tot ceea ce se intampla in viata noastra. Te gandesti si iti doresti sa fii bogat?  Tine cont de aceasta formula: "Programarea ta iti determina gandurile, gandurile duc la sentimente, sentimentele declanseaza  actiunile care genereaza rezultate."

"Oamenii bogati sunt de parere ca "ei isi creeaza viata";
Saracii cred ca viata li se intampla. "  
T. Harv Eker

   Esti dispus sa iesi din zona de confort si sa faci ceva in plus, ca lucrurile sa se intample? Iti doresti mai mult decat 90% din oameni?
   Trebuie sa incercam sa iesim din aceasta zona, care este foarte placuta si sa ne axam pe realizarea abundentei si a averii. Supravietuirea de pe o zi pe alta, nu este pentru oamenii care isi doresc sa ajunga bogati. Daca esti pregatit sa infrunti toate problemele care iti ies in cale esti pe drumul cel bun.

"In jocul banilor, oamenii bogati actioneaza pentru a castiga;
In jocul banilor, oamenii saraci actioneaza pentru a nu pierde"
T. Harv Eker

   Gandesti la nivel inalt? Sunteti dispusi pentru o perioada de timp sa munciti mai mult de 8 ore pe zi? 
    Fiecare lucru in viata, precum si bogatia are pretul lui. Ttrebuie sa fim dispusi sa depunem efortul necesar ca sa ajungem acolo unde ne dorim. Daca aduceti valoare in domeniul in care lucrati (indiferent care este acesta) si dati tot ce e mai bun din voi veti fi platit pe masura. Incearca sa ai mai multe surse de venit.

"Oamenii bogati gandesc la scara mare;
Oamenii saraci gandesc la scara redusa."
T. Harv Eker 

   Esti dispus si deschis sa incerci oportunitatiile care iti ies in cale si sa vezi in fiecare o sansa, sau esti reticent la orice informatie noua si iti pui tot timpul piedici singur?
Incearca sa fii tot timpul deschis la noi oportunitati. Ele pot aduce un plus intr-un domeniu al vietii tale. Fii receptiv, asculta informatia, trece-o prin filtrul tau propriu si vezi cum ar putea sa te ajute pe tine in drumul tau spre succesul financiar.

"Oamenii bogati se concentreaza asupra oportunitatiilor;
Oamenii saraci se concentreaza asupra obstacolelor"
T. Harv Eker

   Admiri oamenii bogati, sau ii privesti cu invidie spunand despre ei ca sunt rai/ hoti/ au calcat pe altii in picioare ca sa ajunga unde sunt etc. ?
   Nu ai cum sa fii ceva ce dispretuiesti. Incearca sa privesti lucrurile bune la oamenii bogati si sa te axezi pe calitatile lor. Ba mai mult, incearca sa-ti gasesti un mentor printre acestia si sa inveti de la el.

"Bogatii admira alti oameni bogati, plini de succes;
Saracilor nu le plac oamenii de bogati si cu succes"
T. Harv Eker

   Esti de principiul "daca el poate, pot si eu"? 
Toti putem realiza lucrurile pe care ni le dorim. Unii mai repede, altii mai tarziu, fiecare in functie de perseverenta, dorinta, motivatie si de pretul  care este dispus sa il platesti pentru realizarea acestora.
Incerca sa te asociezi cu oameni care isi doresc aceleasi lucruri marete ca si tine. Stai intr-un mediu pozitiv si cu siguranta vei ajunge mult mai repede la succesul financiar pe care ti-l doresti.

"Bogatii se asociaza cu oameni pozitivi, plini de succes;
Saracii se asociaza cu oameni fara succes sau cu o atitudine negativa"
T. Harv Eker

   Iti promovezi munca/ produsele intr-un mod deschis, fara retineri?
Nu este nimic rau in a-ti promova produsele si munca. Toti facem asta, dar in diferite feluri. Vei primi multe refuzuri, vei intalni oameni reticienti, dar trebuie sa fii perseverent si sa nu renunti.Tine minte:

"Oamenii bogati isi promoveaza munca si propria persoana;
Saracii au o gandire negativa despre promovare si vanzare "
T. Harv Eker

   Esti dispus sa faci fata problemelor in drumul tau spre bogatie sau incerci sa le eviti?
Incearca sa iti depasesti problemele care se ivesc in drumul tau catre succes si nu te lasa "impresionat" de ele. Incearca sa evoluezi continuu si sa te dezvolti pentru a reusi sa depasesti orice obstacol care iti iese in cale.

"Oamenii bogati isi depasesc problemele; 


Oamenii saraci evita problemele."
T. Harv Eker

   Esti un bun ”primitor”? Te simti demn sau meritos cand primesti ceva?
Invata sa primesti cu inima deschisa si sa fii recunoascator pentru acest lucru. Insuseste-ti acest principiu, iti va aduce multe ”cadouri”. Nu folosi fraze de genul ”nu trebuia, am deja; nu trebuia sa te deranjezi...”. Fii deschis sa primesti pentru ca meriti. Nu te simtii niciodata inferior, ai tot dreptul sa primesti.

” Bogatii primesc cu usurinta;
Saracii primesc cu dificultate.”
T. Harv Eker

   Preferi asa zisa ”siguranta” si sa fii platit printr-un  salariu stabil?
A trai in ”siguranta” inseamna a trai pe baza fricii. Lasa frica la o parte, oamenii buni in ceea ce fac isi pot gasi un loc de munca oricand doresc. Incearca sa fii platit pe baza rezultatelor, ai incredere in tine.
Nu iti face niciodata un plafon pentru venit.

”Oamenii bogati aleg sa fie platiti in functie de rezultate;
Oamenii saraci prefera sa fie platiti in functie de timp.”
T. Harv Eker


   V-am trezit interesul? In cateva zile va aparea si continuarea. 


Citeste si: 11 metode simple pentru mai mult succes financiar  http://coltulmeudeganduri.blogspot.ro/2015/04/11-metode-simple-pentru-mai-mult-succes.html





Comentarii