Dragostea erotica



  Relatia noastra de dragoste este acul de reper in fericirea cotidiana. Daca suntem impliniti sufleteste, avem energie si buna dispozitie, suntem mai creativi, productivi si implicit avem mai multa vointa pentru a actiona in indeplinirea visurilor noastre.

  Napoleon Hill spunea ca prin dragoste erotica ne putem dezvolta si evolua cel mai bine. Alaturi de persoana iubita atingem dimensiuni fizice...care ne duc la o dezvoltare personala netangibila in alt mod. Femeia nu are perceptia intregului sau si intelesul implinirii in absenta barbatului, cum nici barbatul nu traieste sentimentul fantastic al implinirii de sine fara femeie.

 Napoleon Hill este unul dintre oamenii care a descoperit, chiar ingredientul de bază al reușitei omului în viață: controlul energiei sexuale și transferul acesteia, cum îl numește el. Ceea ce a descoperit Hill este exact ceea ce susțin tradițiile spirituale orientale din vechime: energia sexuală controlată poate fi sublimată în alte forme de energie aducând succes în direcția benefică în care este orientată.

Atunci cand ne alegem partenerul trebuie sa avem in vedere anumite aspecte care duc la o relatie de calitate in viata noastra personala. 

  Persoana iubita trebuie sa te motiveze pentru  a-ti depasi limitele si a deveni mai bun, iesind din zona de confort. Trebuie sa fie un om pe care il admiri, de la care ai ce invata si care sa te provoace sa evoluezi continuu pentru a deveni  cea mai buna varianta a ta. 

  Nu este nimic mai frumos decat sa impartasesti aceleasi vise si pasiuni, sa stii ca ai pe cineva alaturi indiferent de circumstante, sa imparti bucurii, vise, planuri cat si tristeti, necazuri si vremuri grele. Sa stii ca indiferent de situatie, toane, zile proaste...te iubeste cu bune si cu rele si te adora pentru ceea ce esti, are rabdare sa te descopere mereu si nu da bir cu fugitii atunci cand lucrurile se complica. 

  Omul de langa tine, ar trebui sa iti fie cel mai bun prieten, parinte, frate, amant, iubit...sa te incurajeze si sa te sustina atunci cand ai nevoie, sa aiba o vorba buna cand esti trist si sa te critice constructiv atunci cand este cazul.


 Alege sa iti hranesti sufletul, sa cauti calitatea in relatie, sa imparti linistea si dragostea in doi, sa ai ceva doar al tau, sa nu trebuiasca sa demonstrezi nimanui nimic. Sa descoperiti lumea impreuna, sa ai parte de aventuri, sa traiesti intens, sa fii indraznet, sa inveti mereu si sa creati o lume sincera si puternica doar a voastra. Asta e cu adevarat cea mai mare implinire sufleteasca.





Comentarii