"Cand eram tanar, credeam ca banii si puterea ma vor face fericit. Aveam dreptate!"



"Daca esti dispus sa faci numai ceea ce este usor, viata va fi dificila. Dar daca esti dispus sa faci ceea ce este greu, viata va fi usoara."

  Crezi ca nu poti avea totul, ca n-ai cum sa fii implinit in toate domenile vietii? (Sanatate, bani,  relatii, cariera etc.)  Te limitezi?
   Incearca sa-ti schimbi  perspectiva asupra vietii, cu siguranta poti sa ai tot ce-ti doresti cu adevarat. Daca iti doresti cu adevarat ceva si actionezi pentru acesta, nimic nu este imposibil sau irealizabil.
     Iti doresti sanatate sau bani? Cariera de succes sau familie?
Alege tot timpul ambele.

"Oamenii bogati gandesc "si una si alta";
Oamenii saraci gandesc "sau una, sau alta"
T. Harv Eker

Nu te limita, le poti avea pe toate.

     Economisesti in fiecare luna 10% din toti banii pe care ii castigi? Esti dispus sa investesti si sa-ti asiguri un viitor sigur?
   Este foarte important acest principiu, aceasta economie iti va da un plus de siguranta. Prima investitie pe care poti sa o faci este in educatia ta finanicara, dupa care poti face mici investitii lunare, care in timp sa te ajute sa ajungi la independenta financiara. http://coltulmeudeganduri.blogspot.com/2015/04/11-metode-simple-pentru-mai-mult-succes.html
   Daca sti sa gestionezi bani putini, vei sti sa gestionezi si sume mari, gestionarea lor este mai importanta decat suma.

"Oamenii bogati isi gestioneaza bine banii;
Saracii nu isi gestioneaza bine banii"
T. Harv Eker

     Esti de parere ca banii se castiga greu? Telul tau este sa devii independent financiar?
   Sunt milioane de oameni care muncesc din greu si nu sunt bogati. Trebuie doar sa ne uitam in jur ca sa realizam acest lucru.
   Este adevarat, trebuie sa trecem si prin procesul de a munci din greu pentru bani dupa care sa lasam banii sa munceasca pentru noi. Independenta financiara presupune sa creezi un sistem care sa munceasca pentru tine sau sa inveti sa investesti.

"Oamenii bogati isi pun banii sa munceasca din greu pentru ei;
Saracii muncesc din greu pentru banii lor"
T. Harv Eker

     Actionezi indiferent de situatie? Frica te opreste din drumul tau? Esti dispus sa primesti refuzuri si sa mergi mai departe?
   Frica este  unul din principalele motive din cauza caruia nu iesim din zona de confort. Facand lucrurile de care ne este teama, vom scapa de aceasta si trecand peste refuzuri vom ajunge la succes. Esti dispus sa primesti multe "nu"-uri? Nimeni n-a patit nimic de la ele. Treci peste ele si lupta pentru telurile tale financiare. Nu te lasa intimidat si nu da inapoi!

"Bogatii trec la actiune in pofida fricii;
Saracii lasa teama sa-i opreasca"
T. Harv Eker

     Esti genul care le stie deja pe toate? Esti deschis sa inveti, sa te dezvolti pe plan financiar? Consideri ca "omul cat traieste invata"?
   Invata sa fii deschis, sa fii dispus sa inveti. De la orice si oricine putem lua cate o invatatura. Fii receptiv si constient ca orice oportunitate poate aduce un plus in viata ta. Invata de la oamenii de succes, este mult mai simplu si dureaza mai putin decat sa inveti singur.

"Oamenii bogati invata si se dezvolta permanent;
Saracii cred ca le stiu deja pe toate"
T. Harv Eker

   Incearca sa fii cel mai bun tu care poti fii, sa dai tot ce ai mai bun din tine. Nu trai cu principiul "merge si asa rau". In mometul cand dai tot, vei fii apreciat si vei fii platit la adevarata ta valoare.
Nu fii o victima, i-ati viata in maini, fii responsabil pentru ea.
Adu valoare in compania ta si compania va aduce valoare in viata ta.

"Atunci cand vei continua sa faci ceea ce ai facut mereu, vei obtine ceea ce ai primit de fiecare data." Jim Rohn


Citeste si: Banii nu vor face decat sa accentueze caracterul pe care il ai deja
http://coltulmeudeganduri.blogspot.com/2015/04/banii-nu-vor-face-decat-sa-accentueze_75.html

Comentarii