We'll be friends forever, won't we?



  Telepatia (însemnând literal simțire la distanță) vine din greacă tele ("distanță") și pathe "sentiment" și se referă la abilitatea de a comunica informație de la o minte la alta, fiind o formă de percepție extra-senzorială sau cogniție anormală.

  Ni se intampla foarte des, atunci cand petrecem mai mult timp in compania unei anumite persoane, sa ne conectam mental si psihic cu acea persoana. Incepem sa preluam din comportamentul, mimica si gesturile respectivei persoane.

  Cele mai dese situatii se intalnesc in cupluri, prietenii si nu in ultimul rand familie. Cati dintre voi nu cunoasteti cazuri de cupluri in care cei doi, dupa anumita perioada par trasi la indigo, fiind foarte asemanatori de la modul cum vorbesc, gandesc, ba chiar isi copiaza reciproc mimica si gesturile corpului.


  De foarte multe ori ni s-a intamplat fiecaruia dintre noi sa ii spunem cuiva "Mi-ai luat vorba din gura". Sa te simti privit, iar atunci cand intorci capul sa intalnesti privirea unui necunoscut, iar cel mai elocvent exemplu poate, sa te gandesti la o persoana chiar inainte ca ea sa sune.

  Problema este atunci, cand stam in preajma unor persoane nepotrivite, care ne influenteaza negativ viata. Foarte multi oameni nu au puterea de a vedea efectul acestor relatii toxice si cum acestea ne afecteaza bunul mers al lucrurilor.


Se spune ca esti suma celor 5 oameni care te inconjoara!! Iata o serie de intrebari la care ar trebui sa te gandesti serios:


  • Care sunt persoanele cu care iti petreci cel mai mult timp?
  • Ai in preajma ta oameni cu atitudine pozitiva, plini de viata/entuziasm si stare de bine?
  • In momentele de nevoie te sustin si incearca sa te incurajeze?
  • Esti intr-un cerc de oameni cu visuri marete?


Tine minte!!!

   Oamenii care te inconjoara iti influenteaza viata in toate aspctele ei, unul dintre ele fiind si cel financiar. Daca nu ma crezi, fa media salariilor celor mai apropiate 5 persoane din viata ta si o sa iti dai seama ca cifrele coincid. 

  Daca vrei sa evoluezi si sa mergi spre succes, inconjoara-te de oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine si care isi doresc succesul la fel de mult ca si tine.Pe ceilalti lasa-i in urma si incearca sa-ti mentii drumul si obiectivul spre care ai plecat. 




Avem experiente telepatice zi de zi.Stabilim legaturi telepatice cu toti oamenii care ne sunt dragi

Comentarii